!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> . -

GOTTNYTTÅR

Hejj allihopa. Ville bara hälsa alla gott nytt år. Jag är typ redan klar fast vi ska vara där om 1 ½ timma så nu får jag ägna mig åt datorn och städning. Inget mer inlägg idag. Kommer hem sent som de flesta så tyvärr inget mer.
Om några minuter kommer nyårsoufiten!
ps! Bilder från Nyår kommer om några dagar.

Newin

Idag var jag på mellandagsresan och shoppade lite.

Detblevlitesaker

En rysk pälsmössa. JC
Ett par svarta shorts. GinaT
Svart/grå Tshirt med nitar. HM
Svarta Tights. Lindex
Glittriga örhängen. HM
2 armband. Kappahl
Ha det så bra nu (L)

091230

Herregud imorgon är det nyårsafton. Bara jag som tycker att 2009 gott väldigt fort?! Har ni något nyårslöfte? Tänkte mig ett nyårslöfte som är typ:
- Ät mer frukt och grönt, mindre godis och mer träning. Träningen kommer bli mer automatiskt nu när jag sätter igång med dansen igen till våren! Saknar den otroligt mycket. Sen 3 fotbollsträningar i veckan och 2 musiklektioner. Hur kommer jag att hinna?? Man vill ju hinna fota också. Men jaja det blir nog superbra. Har iallafall bestämt min nyårsoutfit idag iallafall. Kan visa er imorgon. Kommer bli mycket svart och glitter.
En liten sammanfattning av mitt 2009:
1.  Början av året var det en resa till Thailand. Tyvärr inga bilder på datorn.
2. På sportlovet åkte vi skidor
3. Sommaren tillbringades mycket såhär.
it feels like it was so long ago, but only half a year ago


4. Hösten spenderades hemma med vänner.
5. Sen kom vintern och snön!
Tyvärr är inte bilderna inne i datorn ännu
Liten sammanfattning




Goodnight

Nu ska jag sova ♥
Jag har pratat med Emma på skype hela kvällen så nu ska jag vila huvudet.
Goodnight

Dålig uppdatering

Har varit lite dålig med uppdatering pga ny design men nu är jag klar och jag är väll nöjd får jag säjja. Det ända är att länkarna är blåa. :( Men jag klarar mig. Sitter och kollar på film så det ska jag nog fortsätta med. Imorgon blir det att vara med Emma. 

Men jag lovar att det ska vara bättre uppdatering efter detta. Bra va. Kommer börja videoblogga när jag har fått 100 läsare så om ni vill ha video inlägg så är det bara att börja tipsa folk.
Kram(L)

Design

Jag orkar bara inte att grejja mer med designen så kommer köra med denna i någon månad om jag inte får för mig att jag vill göra en ny.
Sitter nu på smögen i min säng och kollar på alpint, sportnörd som jag är.  Aa men nu ska jag surfa runt på internet lite
Kram♥

Design

Jobbar på bättre design. Ha tålamod! (L)

Lagom

Just nu under jul nyår tiden bloggar jag så mycket som känns lagom. Inte så mycket men lagom. Något om dagen. Men nu ska jag jobba med designen. Kram ♥

Someone who need rest | Mee!

Hade nu tänkt att skriva klart texten till min första engelska låt. Sen ska jag gå och ta mig en tupplur. Sov typ 5 h i natt. Så går det när man inte går och lägger sig på kvällen. Imorgon är det julafton också, herregud. Nu ska jag gå då. Kram♥

NoBloggning

Har inte tid att blogga så mycket mer idag. Morfar och moster är här och senare blir det att fira jul med Farmor och Farfar så ikväll kan jag visa min favorit. Tack för alla presenter igår Emma & Ida. 
bild lånad från google
denna present fick jag av Emma. Älskar den! ♥ Tack
Men vi ses senare.

Sova

Nu ska jag ta och sova så jag hinner ta en sväng på stan innan halva släkten kommer imorgon.
Kram♥

Förresten vad tycker ni om den nya designen?


Julsagor

Nu ska jag ta mig ända till sängen och läsa massa julsagor. Vill bara tillägga att jag gör det för att min bok Genom dina ögon, Stepanie Meyer. Här hittar du en längre recension av boken. Och för att det är typ dikter mm som jag läser till mina nya låtar för inspiration. Just nu har jag zero inspiration, var bara tvungen att skriva ordet igen det var så kul, inspiration. Allt handlat bara om kärlek och skit(ska inte säja att mina inte gör det) men jag vill ha något mer en det. Jag vill ha något som betyder. Jag tror jag behöver kärlek. Och om jag kommer på något bra kanske, jag säger kanske, ni får höra den här. Men det blir nog efter jul. Just nu har jag inte tid.
Men detta inlägg handlade om mycket. Kanske får ändra rubriken till låtskrivande men den får stå kvar som den gör nu.
Pusspåer ♥

Ps.Ny header är på väg.

Anna Ankas Jul?

Är det bara jag som tycker att Anna Anka har en väldigt speciell åsikt?
En sak som hon har rätt i är att hon står för vad hon tycker men det hon tycker är väldigt speciella. Aa eller väldigt puckade. Men ja hon får tycka som hon vill. Ho har iallafall lyckas bli känd, om det var det hon ville? Hon kanske blev känd på fel sätt. Nu ska jag fortsätta med designen.
Kram

Sent inlägg för dagen.

Bloggen krånglar lite så hade tänkt att göra färdigt idag. Ska nog åka och Besöka farmor och farfar nu också. Får se om jag tar med datorn.

Jobba med desigen.

Dom närmaste dagarna hade jag tänkt att jobba lite med min design och kommer därför inte bli så mycket annat.

  • Till bloggens startsida
  • Isabella Persson 13år Trollhättan. Jag är en helsvensk tjej som älskar att shoppa och mina största intressen är sport och musik. Gillar även att rita och att fotografera. Jag går i en vanlig grundskola och har det väldigt bra där. Ovanligt nog är mitt favoritämne So och det är nog i den linje jag kommer gå i gymnasiet. Jag är intresserad av resten av världen och jag vill gärna resa mycket när jag blir lite äldre iallafall. Njut av denna blogg och om ni har några frågor är det bara att ställa det i en kommentar eller maila mig på annaisabellapersson.blogg@hotmail.com

    Isabella

    Kontakta Mig
    Kontakt: annaisabellapersson.blogg@hot.. mailen kollas dagligen.
    Om lilla mig
    Isabella Persson 13år Trollhättan. Jag är en helsvensk tjej som älskar att shoppa och mina största intressen är sport och musik. Gillar även att rita och att fotografera. Jag går i en vanlig grundskola och har det väldigt bra där. Ovanligt nog är mitt favoritämne So och det är nog i den linje jag kommer gå i gymnasiet. Jag är intresserad av resten av världen och jag vill gärna resa mycket när jag blir lite äldre iallafall. Njut av denna blogg och om ni har några frågor är det bara att maila eller ställa den i en kommentar.
    Kategori
    Bloglovin
    bloglovin bloglovin bloglovin
    Copyright
    Kopiering eller andvändning av material, bilder och text på min blogg utan min tillåtelse är förbjudet. Allt är skyddat enligt upphovsrätten! Vid användning Maila mig.
    RSS 2.0